Перегляд зібрання за групою - Теми фізико-хімічні показники
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху | Білоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів | Шум, Андрій Олександрович; Shum A.O. |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном | Байда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia |
Dissertation | гру-2021 | 20-гру-2021 | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна |